Find den sport, du vil få størst fornøjelse af

Er du fynbo med trang til sport, så kan du med fordel tilknytte dig Marienlystcentret i Odense, hvor der er masser af muligheder for at dyrke sport og finde den sportsgren, som du vil blive mest fornøjet med.

Marienlystcentret er hjemsted for førstedivisionsklubben Marienlyst, så har du en fodbold eller volleyball på maven, kan en god måde til at komme af med den måske være at begynde at sparke til en rigtig fodbold eller kaste med volleybolden sammen med holdkammerater på Marienlystcentret. Her er fodbold og den lidt mindre voldsomme sport volleyball nemlig en stor ting. Klubben Marienlyst har således vundet Danmarksmesterskabet i volleyball flere gange.

Marienlystcentret råder over rigtig gode græsbaner til fodbold, så er du til at drible med en bold og skyde mod målet, så kan det være en god motivation for at begynde at bruge centrets faciliteter.

Find den sport, du vil få størst fornøjelse af

Sport er ikke altid helt billigt

Fodbold og volleyball er ikke de dyreste sportsgrene at begynde på. Volleyball kan du for den sags skyld spille i et par Converse, sådan som man tidligere gjorde, så her er der ikke de store krav til investeringer. Men især fodbold kræver dog, at du bruger lidt penge på udstyr – gode fodboldstøvler, skinnebensbeskyttere, og måske klubtøj er noget af det basale, som du så kan supplere med yderligere udstyr, hvis du gerne vil op i rækkerne.

Har du ikke lige har alle de penge, du skal bruge, hvis du vil begynde på sporten her og nu, kan du med fordel tage et quick lån, så du hurtigt kan få rådighed over de penge, du måtte mangle for at kunne realisere sportsdrømmene. På 123 Quicklaan kan du sammenligne de forskellige udbyderes tilbud og sammenligne renter, gebyrer og andre omkostninger. På siden kan du indtaste dit lånebehov og så få serveret forskellige muligheder for konkrete lån. Kig efter, hvad de årlige omkostninger i procent (ÅOP) er, og gå efter det. Lån det, du har brug for og ikke mere – husk at et lån altid skal betales tilbage.

Når du er kommet i gang med din sport, vil du opdage, hvor stor en glæde det er at komme i form og få et godt kammeratskab med de andre på holdet. Holdsport er aktive sportsgrene, som aktiverer hele kroppen, og har du ikke tålmodigheden til mange timer i et fitnesscenter, kan vi bestemt anbefale at prøve en holdsport i stedet.