Der er noget helt særligt ved at se Champions League-fodbold. Uanset om det er med dit yndlingsfodboldhold, eller du bare gerne vil se sport i den bedste kaliber, er Champions League et godt bud på et svar. Derfor kan du læse nedenfor og få fem anbefalinger til de bedste steder at se CL-bold i Odense på Fyn.

Ryan’s of Odense

Over hele verden er det udbredt at se sport på irske pubs. Derfor kan du overveje at se Champions League og andre fodboldkampe hos Ryan’s of Odense. Den irske pub ligger i centrum på Fisketorvet, og du kan både nyde mad og drikke, mens du ser bold.

Du kan endda tage din telefon frem og spille på Champions League odds, hvis du har lyst til det. Sportsbaren bliver fyldt op med fodboldfans hver uge, og du kan stifte nye bekendtskaber samt tage af sted med venner og familie.

Old Irish Pub Odense

Odense er en af de mange danske byer med barkæden Old Irish Pub. De har mere end 15 barer fordelt i Danmark, og du kan se sport hos dem i Odense. Den irske pub har fået over 1200 anmeldelser på Google, og de ligger med en fin gennemsnitlig vurdering på omkring fire ud af fem stjerner.

Kick Off – Sportspub

De kalder sig for Odenses hyggeligste sportspub, og danskerne elsker hygge. Du kan naturligvis se den vigtigste europæiske fodboldturnering på storskærme på Kick Off – Sportspub. Allerede nu kan du glæde dig til at se FC Barcelona, Chelsea og andre hold på storskærm hos Kick Off i Odense.

Pubben har fire storskærme, syv fladskærme, gratis trådløst internet samt studierabat i hverdagene. Desuden byder udvalget på mere end 50 Specialøl, og de har det også med at organisere fodbold Manager spil.

Mål og Skåål

En af de nyeste sportsbarer i Odense hedder Mål & Skåål. Den ligger på Middelfartvej og der kan du nyde en god blanding af live fodbold på storskærme, dart, billiard og meget mere. Hos Mål og Skåål lover de også en hyggelig stemning, og du kan besøge dem selv når der ikke er CL bold. Fx er der ofte quizaften, som altid er sjovt at være med i. Hvem elsker ikke at vinde? Oplev masser af spas og løjer hos Mål & Skåål.

City 4

På Google hedder de officielt City 4, men faktisk kaldes de også for City 4 Sport & Spil. Denne sportsbar ligger på Faaborgvej og er måske ikke lige så velkendt som de andre nævnte barer. Men måske er det netop det du søger.

Populære steder med flere tusinde vurderinger på Google modtager ofte flest gæster. Nu til dags kigger folk på internettet hvor de kan spise mad, shoppe, se sport osv. Det er nu vel også derfor at du sidder og læser denne artikel om de bedste steder at se Champions League i Odense. Søger du et mere stille og roligt sted sammenlignet med fx Ryan’s of Odense eller Old Irish Pub Odense kan City 4 altså være et godt bud.