Messi og de andre veganske fodboldspillere

Der er flere fodboldspillere, som er vilde med grønt, og her tænker vi ikke kun på grønsværen. Flere og flere fodboldspillere vælger at skære kødet ud af deres kost, og det kan du læse om lige her.

Verdens bedste fodboldspiller er veganer

Argentinske Lionel Messi er kendt som verdens bedste fodboldspiller. Messi, som til dagligt spiller for FC Barcelona, spiser en vegansk kost i forbindelse med fodboldsæsonen. Messi ændrede sin diæt i 2017, og siden da har han altså droppet kødet størstedelen af tiden.

Messi ønskede at forbedre sine præstationer, og takket været den veganske kost har han smidt nogle kilo og er blevet endnu hurtigere. Det siges, at Messi spiser masser af frisk frugt og grønt. Du kan også få frisk frugt og grønt leveret til døren fra fx Årstiderne, hvis du ønsker at følge i Messis fodspor.

Sergio Agüero

En anden argentinsk angriber, som er vild med en vegansk kost, er Sergio Agüero. Agüero blev anbefalet af sin læge at skifte til en vegansk kost op imod VM i Fodbold i 2018. Det siges, at Agüero ikke er hundrede procent veganer, men at han lever på en ren vegansk kost i forbindelse med fodboldsæsonen.

Jonas Lössl

Den danske målmand Jonas Lössl spiser også vegansk. Lössl har tidligere udtalt til TV 2 Sport, at han ser det som en mulighed for at nyde vildt lækkert mad, og på samme tid håber han, at det kan bidrage til, at han kan blive ved som professionel fodboldspiller i flere år.

Héctor Bellerín

Den spanske fodboldspiller, som til dagligt spiller for Arsenal, lever på en hundrede procent vegansk kost. Han startede på den plantebaserede kost for at prøve det af. Bellerín ville finde ud af, hvordan det føltes, og hvordan det kunne hjælpe ham. Det førte til, at Bellerín blev ellevild med at spise vegansk, og måske er det også med til at gøre ham til en af de hurtigste backs i verdenen? Hvem ved?