Hvad nyder du efter kampen?

vinsmagningSport og alkohol hører måske ikke umiddelbart sammen. Men hvem siger at man ikke kan kombinere det alligevel? Naturligvis med måde. Elsker du en god fodboldkamp eller en sjov volleyball kamp? Så elsker du måske også at nyde en kold øl bagefter sammen med holdkammeraterne? Og det er der bestemt ikke noget i vejen for. Men har I overvejet at skifte øllen ud med et glas vin? Måske bare en gang i mellem. Der er ikke alene færre kalorier i et glas vin, det giver også mulighed for at få helt nye smagsoplevelser.

Holdånd – også uden for banen

Er sport en vigtig del af din hverdag og dyrker du en eller anden form for boldsport? Det kan både være fodbold, håndbold, basket eller volley ball. Så gør du det sandsynligvis i en af de mange boldklubber i Odense. At være med i en klub giver for mange mennesker en ny dimension i livet. Der skal trænes, dribles, scores og spilles. Måske er der turneringer der skal deltages i – og gerne også vindes. Og det giver et ganske særligt sammenhold med de øvrige på holdet. Men hvorfor ikke også fortsætte dette sammenhold uden for banen?

Find sammen om nye interesser

For selv om I naturligvis har jeres sport til fælles – så kunne der også være andre interesser til fælles. Og en af dem kunne meget vel være vin. De fleste mennesker nyder et godt glas vin fra tid til anden. Nogle foretrækker søde hvidvine mens andre hælder til tunge, italienske rødvine. Der er heldigvis nok at vælge imellem, hvis der skal vin i glasset. Men er du i tvivl om hvad du egentlig foretrækker? Eller er du stadig ny, når det gælder vin? Så kunne en vinsmagning måske hjælpe dig lidt på vej. Naturligvis i selskab med resten af holdet.

Vinsmagning med hele holdet

En vinsmagning er hyggelig at samles om med venner, holdkammerater eller familiemedlemmer. Og der findes en række restauranter, barer og caféer der afholder forskellige former for vinsmagninger. Ofte ledsaget af lidt god mad eller snacks. Her lærer man ikke alene lidt om de forskellige vine, man dufter og smager også på dem. Man hører lidt om de forskellige druetyper, de mest kendte vinlande – og måske også de mindre kendte. Men frem for alt så er det et arrangement hvor man hygger sig og slapper af. Lidt som en tredje halvleg efter en velspillet kamp. Så saml holdet og kast jer ud i nye oplevelser sammen. Uden for banen.