Kendte sportspar som fandt kærligheden i Odense

Vidste du, at der er flere sportspar, som har fundet kærligheden i Odense? Måske kan det være din motivation til at komme i gang med at dyrke sport? Hvem ved? Måske møder du den eneste ene til håndbold, fodbold, volleyball eller en tredje sportsgren.

Rivalerne som blev gift

Du kan finde en mand eller kvinde, som er vild med håndbold på flere forskellige måder. Måske dyrker I sport i samme klub, måske finder I hinanden på Match.com, måske spiller i en kamp mod hinanden? Hvem ved, hvor den søde musik opstår?

Håndboldspilleren Kamilla Kristensen og håndboldtræneren Jakob Larsen blev gift i december 2018. Men faktisk mødte de to ikke hinanden i den samme klub. Kamilla Kristensen spiller for Odense Håndbold, mens hendes husbond er cheftræner for Nykøbing Falster Håndbold.

Uanset hvad bliver der nok talt om håndbold ved middagsbordet. Jakob Larsen er tidligere professionel håndboldspiller. Larsen nåede at spille 87 landskampe for Grønland i perioden mellem 1997 og 2010, og han var også med til at vinde Danmarksmesterskabet med GOG i 2007.

Kamilla Kristensen har spillet for Odense Håndbold siden 2009. Hun har endnu ikke vundet guld med Odense, men hun har vundet DM-guld med Slagelse i 2003, 2005 og 2007. Derudover var Kristensen også med til at vinde Champions League i håndbold med Slagelse i 2004, 2005 og 2007.

Fælles kærlighed for sport skabte sød musik

Der er mange boldklubber, som har flere forskellige sportsgrene. Derfor kan det måske være, at du er vild med håndbold, og din kommende partner er vild med fodbold.

Der er mange eksempler på sportspar i Danmark, og et af dem er Stine Jørgensen og Jan Jørgensen. Stine Jørgensen nåede at spille tre sæsoner for Odense Håndbold, og mens hun spillede for Odense, blev hun også gift med badmintonspilleren Jan O. Jørgensen.

Stine Jørgensen nåede at spille 148 kampe for det danske landshold, mens Jan Jørgensen har vundet EM i badminton.