Spis dig sund til at dyrke sport

Hvis du ønsker at dyrke sport på bedste vis, er det vigtigt at fokusere på, hvad du spiser. Dette gælder både, når du er ude og spise, og når du forbereder maden derhjemme.

Magnesium

Et tilskud med magnesium fra fx Apopro kan forebygge skader, som opstår i forbindelse med at dyrke sport. Magnesium har en beskyttende effekt mod muskelskader og derudover er det også med til at forebygge oxidativ stress. Oxidativ stress kan opstå i forbindelse med overdreven træning, og derfor kan det være en god ide at inkludere magnesium som kosttilskud i din diæt, hvis du dyrker meget sport i dagligdagen.

Blåbær og kirsebær

Hvis du gerne vil have en lækker dessert, når du er ude og spise i Odense, og du ønsker at det skal gå hånd i hånd med din tilværelse som sportsudøver, så er det en god ide at vælge en dessert med blåbær, kirsebær eller granatæblefrø.

Disse tre ting er anti-inflammatoriske, og derfor er de en vigtig del af restitution. Især blåbær et et glimrende valg, og dette gælder også op til en kamp. De er antioxidanter, som kan neutralisere de frie radikaler, som produceres i forbindelse med metabolisme, og de beskytter vores krop mod de skadende effekter af disse frie radikaler.

Græsk yoghurt om aftenen

Vi er mange som er glade for yoghurt, og nu kan vi med glæde fortælle dig, at det er en glimrende ide at spise græsk yoghurt om aftenen. Græsk yoghurt har masser af proteiner, probiotika og kalk, og det kan hjælpe din krop med restitution, mens du sover.

Tricket bunder i at nyde lidt græsk yoghurt, for eksempel med blåbær, som vi nævnte ovenfor, ca. en halv time før sengetid. Din krop fordøjer den græske yoghurt langsomt og det er den perfekte løsning til at genopbygge musklerne efter en intens træningssession.